Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Diverse" contine un numar de 4 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Diverse Toata tara Conpref Carpati Imobiliare Sediul Bucuresti

Valabil in:
anunturi Diverse Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2019
Conpref Carpati Imobiliare S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 1, str. Carpati, nr. 102, anunta publicul interesat asupra inceperii etapei de elaborare a propunerilor pentru documentatia ”Plan Urbanistic Zonal - ansamblu cu functiune mixta, regim de inaltime 3S+P+16E” - strada Carpati, nr. 102, lot 1 si lot 2, sector 1, Bucuresti.
Observatiile si propunerile pot fi transmise în termen de 15 zile prin posta la Primaria Municipiului Bucuresti la adresa Bd. Regina Elisabeta nr. 47, Sector 5, București sau postand un comentariu pe pagina web a PMB – www.pmb.ro, la sectiunea Servicii – Urbanism – Consultarea publicului – Etapa elaborarii propunerilor – “PUZ - ansamblu cu functiune mixta – regim de inaltime 3S+P+16E” – str. Carpati, nr. 102, lot 1 si lot 2, sector 1, Bucuresti.

Diverse Toata tara Anunt public privind decizia de incadrare. RAICIU VIORICA

Valabil in:
anunturi Diverse Toata tara
     Publicat in: 01 Jul 2019
Anunt public privind decizia de incadrare. RAICIU VIORICA titular al proiectului privind obiectivul: CONSTRUIM SPALATORIE AUTO, BRANSAMENTE UTILITATI, AMENAJARE INCINTA SI ORGANIZARE DE SANTIER, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul: Construim spalatorie auto, bransamente utilitati, amenajare incinta si organizare de santier, propus a fi amplasat in com. Chiajna, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr 43. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Ilfov din Bucuresti, sector 6 Aleea Lacul Morii nr 1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9:00-16:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmif.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Diverse Bucuresti Pompa Motorina Pompa Motorina Debit Autoamorsante

Valabil in:
anunturi Diverse Bucuresti
     Publicat in: 21 Jun 2019
Pompa Motorina - Pompa Motorina Debit de 60 l la 220 V sau 75 l/min la 12 V Autoamorsante cu Bypass, protectie termica Contoar, filtru furtun, pistol de alimentare cu oprire automata la plin. PRET; 1024 lei

Diverse Bucuresti Pompa Motorina Silentioasa Rapida Pompa

Valabil in:
anunturi Diverse Bucuresti
     Publicat in: 20 Jun 2019
Pompa motorina silentioasa rapida 24 V - Pompa motorina silentioasa rapida 24 V Autoamorsanta Maxim 85 l/minut Aspiratie 5 m refulare 20 m Conexiune 1 tol filet interior Tensiune 12 V sau 24 V Motor cu protectie termica si bypass Pret 1150 lei
Anunturi fonduri europene


Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare

Ziare-Reviste.ro

Stiri

ziare

ziarul